torsdag den 7. juni 2012

Roserne springer ud

Årets højdepunkt i haven er for mig når roserne springer ud. Lige nu er det hele begyndt og hver dag folder nye skønheder sig ud. Her lidt billeder taget tidligt i morges:


Jacques Cartier

Rose Odyssey

Rose Odyssey

Rose Odyssey

Rhapsody in Blue

Rhapsody in Blue

Souvenir de la Malmaison

Souvenir de la Malmaison

Rose de Rescht

7 kommentarer:

 1. Den är ju bara MAKALÖS, Odyssey!!!! Finns den att få i plantskolan kan jag nog inte avstå från ett köp, trots att jag inte hade tänkt mig fler rosor. Måste kolla om den är härdig här. Farligt att besöka din blogg ;-)

  ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan godt forstå du vil have den skønne, Odyssey. Vi havde godt -20 grader i vinter og det har den klaret flot. Faktisk var der næsten intet visnet. Det var også den rose der sprang først ud i år - og den er sat sidste sommer 2011 - Den er bare en Beauty på alle måder ♥

   Slet
 2. Dine roser er godt nok tidligt på den, mine står med store knopper, men kun en er sprunget ud.
  Jeg har købt tre Odyssey sidste år, så jeg venter spændt på deres blomstring.
  Smukt billede af din Odyssey og også af de andre roser.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Med hele tre Odyssey får du et overdådigt blomsterflor - det kan du godt glæde dig til. Tak for roserne ;-)

   Slet
 3. Kære Flora

  Ved ikke hvad det er der gør, at alting er så meget foran hos dig. Det må være Hawaii klimaet. Jeg bor også tæt på havet, men nyder tilsyneladende ikke godt af varme vinde.

  Roserne er underskønne. For katten hvor er jeg også glad for Odyssey. En stærk, sund og smuk rose som blomstrer og blomstrer og blomstrer. Hvad mere kan man forlange?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg bor nok lidt lunt i svinget. Min grund ligger på en sydvendt skråning mod vandet, så det betyder nok noget. - Ja, Odyssey kan ikke få nok rosende ord. Min nye 'Eyes For You' minder meget om den i farven, den er dog ikke sprunget helt ud endnu, så jeg har endnu ikke set det mørke i bunden.....men den er jeg meget spændt på :-)

   Slet
 4. hæ jeg har dem alle og flere til...er også glad for de rosa farver ;O))

  SvarSlet