søndag den 10. juni 2012

Første Dahlia er sprunget ud

Det blev Oreti Candy der kom først i år. Den hører til typen, Orkide dobbelt. Jeg synes den er utroligt smuk og det er en rigtig god snitsort.

Dahlia Oreti Candy

Dahlia Oreti Candy


Lidt flere billeder fra haven i dag:


En smuk stjerneskærm mellem roser

En meget smuk Ridderspore Delphinium

Ridderspore Delphinium


Og her er datteren kommet med i haven, udstyret med min hat, den er så sjov i blæsevejr :-)

Mine Digitalis er bare så flotte i år

Hun var nu ellers ikke sur, selvom det ser sådan ud :-)

18 kommentarer:

 1. Hold da helt fast hvor alt dog langt fremme i din have, skøn frodighed og gode billeder ;o)

  SvarSlet
 2. Dine digitalis er lige så store som Tacha Tudors har du mon fulgt hendes opskrift eller har du en ualmindelig god og næringsrig jord?
  Det ser supersmukt ud altsammen også din datter - og mums for en ridderspore.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved ikke hvorfor de er blevet så store i år. Og tak skal ha` :-) Det eneste der ikke passer ind på matriklen efterhånden er huset - Jeg overvejer meget at få det vandskuret og malet!!!

   Slet
  2. HA! Jeg sad lige og tænkte det samme. Flora må gøde med noget fra stalden ...... eller noget.

   Slet
 3. Wow vad snyggt det är hos dig! Så njutfulla bilder. Vilken fin dahlia, jättesöt. Jag har satt satt några dahlior för första gången, spännande:).
  Jag förundras över hur långt det kommit hos dig, underbart:)).
  Den riddarsporren var bland det snyggast jag sett, vet du vad den heter?? Är den perenn eller ettårig?
  Ha det gott. Här öser regnet ner.
  Kram Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Maria! Dahlia er fantastisk, de fås i så mange farver, former og størrelser. - Jeg husker desværre ikke navnet på riddersporen, men det er en staude. Den har et stativ under bladene da den væltede sidste år, men nu står den flot :-)

   Slet
 4. Oi, for en fantastisk blomstring hos deg=) Jeg er imponert, og har jeg selv en gang får en hage som bugner over av blomster. Fin søndag til deg. Vibeke=)

  SvarSlet
 5. Du har en smuk datter, og nogen fantastiske Digitalis - dine Riddersporer er heller ikke til at kimse a' - godt du ikke kan se mine Riddersporer, hi hi

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Sussi :-) Jeg har faktisk to skønne døtre, her er det den ældste som ikke bor hjemme, men blot var på besøg. Hun går gerne en tur i haven sammen med mig :-) Jeg vil da gerne se dine Riddersporer, så fine er mine da ikke?

   Slet
 6. Så flott dahlia! Og digitalis'ene var imponerende!

  Vakre fotos på bloggen din!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Edgar! Håber du har modtaget noget fra mig i dag! :-)

   Slet
 7. Dine digitalis er da gigantiske. Hvad gør du ved dem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ikke for at jokke i det, men jeg har tænkt over det......det må være mine høns der gøder haven så godt. Alle planter gror enormt, mine roser er gået fuldkommen agurk i år. De er allerede kæmper og har sååå mange knopper - selv de nye roser, sat i år, har fået en pæn størrelse :-)

   Slet
  2. Det med roserne kan jeg nikke genkendende til. Jeg har ikke fattet en brik af, hvorfor de farer af sted og har så mange knopper.

   Men dine digitalis og delphnium astolat er HELT forrygende. Det MÅ være noget med gødningen, som jeg kommenterede længere oppe. Tasha gødede med gedeurin :0)

   Slet
  3. Endnu en god grund til at holde høns!!! :-)

   Slet
 8. Maravillosas digitales y estupendos lupinos. Este año he conseguido dos delphinium y una digitales. Tiene un jardin que es un verdadero sueño. ¿Mantiene las plantas de año en año? Siembra? o compra planta. En España es muy difícil de encontrar. Felicidades

  SvarSlet