onsdag den 30. maj 2012

Jeg har fået ny blog

Kære Alle


Jeg har lavet en ny blog, da jeg synes den gamle var blevet fuldkommen uoverskuelig. Den er nu opdelt i emner, der automatisk lægger sig under de forskellige sider. Med tiden vil dette blive udbygget. - Da jeg beskæftiger mig med flere forskellige emner og ikke ønsker at have flere blogs - ja, så synes jeg det var på tide at stoppe den gamle. 


Så vil du kun læse indlæg om f.eks have og ikke om dyr - Ja, så klikker du bare på siden: Haven


Håber meget I vil tage godt imod den nye blog!

Her et par billeder taget i pinsen: Katten vogter over det nye højbed

Verbascum Phoeniceum Violetta

12 kommentarer:

 1. Det er sørme en smart måde at samle flere emner i en blog. Det er stadigt svært at nå omkring alle emner når man spreder sig så meget, men det er smart tænkt i forhold til læserne. Held og lykke med det.

  SvarSlet
 2. Mange tak, Marina! Dejligt med den første kommentar! Nu må vi se om bloggen kan bruges til noget

  SvarSlet
 3. God ide med den nye opdeling :-)

  Din dukke er i øvrigt rigtig fin :-)

  SvarSlet
 4. Mange tak, Vivi! Dejligt du kan lide dukken, har lige lavet den skønneste pige med røde fletninger :-)

  SvarSlet
 5. Tillykke med din nye legeplads........det bliver da helt fantastisk. Blomst i den smukke lupin.....tror jeg vil ud og trække lidt i min ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 6. Mange tak, Dorthe!...Ja, lupiner er skønne - jeg har en dejlig lyserød der netop også er sprunget ud - Den vil jeg have billeder af i morgen :-)

  SvarSlet
 7. Tillykke med din nye blog, den ser virkelig spændende ud :-D Så jeg har meldt mig som fast læser, så jeg kan følge med i alle dine spændende projekter.
  Jeg har jo også mange interesser, og selv om jeg elsker min have går jeg også op i at lave håndarbejde. Det er jo ikke hver dag det er vejr til at gå i haven, så er det rart at sidde og nørkle med noget.

  Marianne :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Marianne! Ja, det er dejligt at have noget til ikke-have-vejrs-dagene :-)

   Slet
 8. Du godeste! Sikken aktivitet du lægger for dagen.

  Dine billeder er og bliver supersmukke, og jeg glæder mig til at se rigtigt mange. Kan læse på min blog, at du har travlt i højderne. Har aldrig hørt om, at man MALER taget. Det må være noget specielt Hawaii-agtigt. Måske du skulle leje en lift, så du kan komme sikkert op og ned. Så kan du samtidigt tage billeder oppefra.

  En af mine rigtigt gode havenaboer underviser på Steinerseminariet i at lave netop sådanne dukker, men jeg har aldrig set nogen af dem. Kun hørt om tilblivelsen. Hvordan katten er du dog kommet på det?

  Tillykke med det nye ambitiøse tiltag :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nette! Det er nu ikke mig der skal male taget, men det samme firma som har renset det :-) Men rengøringen på fliser, vinduer mm. ja, det er desværre mig. - Det med dukkerne begyndte da jeg blev farmor :-) Døgnet har ikke nok timer til alt det jeg gerne vil, men det kender du jo fra dig selv :-)

   Slet
 9. Tillykke med den flotte nye blog. Jeg glæder mig til at læse med!

  SvarSlet