torsdag den 31. maj 2012

De dejlige spir

Jeg er vild med Fingerbøl Digitalis og kan slet ikke få nok af dem - så i år er haven fyldt godt op med dem. Lupiner er også fantastiske, jeg har dog kun en hvid og en lyserød....der må snart flere til!
De er netop begge sprunget ud og det er en sand fryd!


18 kommentarer:

 1. Hvor ser det frodigt og flot ud! Så langt er mine stauder slet ikke endnu.

  SvarSlet
 2. Praktfulla digitalis!!!!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 3. Hvor er det dog nogle smukke blomster.
  Billederne er bare gode.
  Jeg synes rigtig godt om din ny blog.
  Jeg ville ønske, at jeg kunne finde ud af at opdele min blog, som du har gjort.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
 4. Mange tak for søde kommentarer!
  @ Landbohaven, jeg har brugt Etiketter, men jeg kunne ikke overskue at bruge det på den gamle. Sådan noget skal helst gøres fra starten - men der var også meget andet jeg ville lave om....nu får vi se om det bliver godt ;-)

  SvarSlet
 5. Så vackra bilder, fingerborgsblomman är läcker. Jag gillar den jättemycket, dock blir det inte lika många plantor hos mig i år. Får man fråga vad det är för lila ax tillsammans med fingerborgsbloman på första bilden? Snygga!!!
  Ha det gott.
  Kram maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Maria! Det er en salvie på det første billede sammen med Digitalis. Jeg husker desværre ikke navnet på den, men der findes så mange skønne.

   Slet
 6. Man kan aldrig få for mange spir i haven. Hvor er det dejligt med alle dine digitalis jeg synes at jeg såede så mange i bedene sidste sommer, men i år kommer der én enkelt plante! Jeg har sået og udplantet en del, men de blomstrer jo først om et år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo ikke altid det bliver som man ønsker, men du kan så glæde dig til næste år, for det er altså fantastiske planter. - Jeg har sået en del i år også, dem skal jeg til at have plantet ud.....hvis jeg kan finde plads ;-)

   Slet
 7. Åh, suk, ja, hvor er de bare skønne! Jeg er også ved at opformere alt muligt, der er spirformet. Verbena hastata, Verbascum, lupiner... Men ingen af dem kommer helt på højde med Digitalis. De er bare SÅ poetiske!

  Hvor er dine i øvrigt langt fremme. Men måske mine er sat lidt tilbage fordi jeg flytter rundt på dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, poetiske det er lige ordet!!! - Når du har flyttet rundt på dem skal de jo lige finde deres ben igen..... men så har du jo noget dejligt at glæde dig til!

   Slet
 8. Skønne, skønne billeder ...... som sædvanligt :-)

  Digitalis er skønne og uundværlige. Jeg købte et par Camelot for et par år siden, som nu har spredt sig uhæmmet i hele min have. De er som bekendt ikke farvefaste, så farverne changerer fra creme over lyserød til lilla.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Nette! Jeg har også alle farver her(planter sået sidste år), men har sået de frø du sendte, de skal snart plantes ud. Jeg har en del der er selvsået fra sidste år, men af skræk for ikke at have dem næste år, har jeg faktisk sået rigtig mange forskellige i år....ved faktisk ikke om jeg kan finde plads til dem alle :-)

   Slet
 9. Jamen altså hvor er de skønne dine Digitalis :-D De er så romantiske. Også er det jeg sidder og funderer over hvorfor i alverden jeg ikke har sådan nogle??? Det er da en fejl i min "haveopdragelse" ;-D De må på plantelisten over ønskede vækster i min have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, dem skal du helt sikkert se at få fat i. Jeg så dem på en planteskole forleden, så måske kan du nå at få blomster i år....de vil jo hurtigt sprede sig - Men ellers kan du så dem nu og de vil blomstre til næste år

   Slet
 10. Hold da op nogle virkeligt flotte planter og billeder... Et drømmesyn
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
 11. Hold da op nogle flotte planter og billeder. Et rigtigt flot lys på billederne...
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
 12. I know this website gives quality dependent articles and extra information, is there any other site which presents these kinds of information in quality?


  Here is my blog; garcinia combogia

  SvarSlet