lørdag den 19. januar 2013

Lille ny hvalp


D. 21 november tog jeg et fly til Berlin og hentede denne lille Havaneser. - Jeg havde gennem et år søgt efter den helt rigtige, og endelig var hun der. - Jeg kan slet ikke beskrive, hvor vidunderlig hun er i hendes temperament.....men blot sige, at det er en hund, der ikke fælder, er intelligent, lærenem, kærlig, livsglad, livlig og bare super dejlig. - Eneste negative er, at jeg ikke opdagede racen før.

Og her er hun:
12 kommentarer:

 1. ENDELIG er du på banen igen!

  Og hvor hun bare en lille lækkermås :-)
  Jeg bliver helt blød og varm inden i, når jeg ser sådanne billeder. Bare det var mig, som kunne gå lange ture og putte med sådan en lille lækkerlas!

  Velkommen tilbage til Blogland :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nette :-)

   Ja, hun er bare så lækker - selvom billederne slet ikke viser hvor fantastisk hun er.

   Slet
 2. Hvilken bedårende lille tøjbamse, som man bare får lyst til at kramme. Tillyke med hende:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente :-)

   Ja, tøjbamse er det helt rigtige ord, hun er designet til at kramme :-)

   Slet
 3. Tillykke med hvalpen, hvor ser hun dejlig ud :-)

  SvarSlet
 4. Sidder lige her og kigger på hende igen i dag. Tøjbamse er et godt udtryk. Hun er så dejlig, at hun ligner noget fra en Disneyfilm. Hun er da HELT bedårende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Her i huset falder vi i svime over hende mange gange om dagen. - Det er næsten umuligt at gå tur med hende, da alle vi møder går helt agurk og skal vide alt om racen. - Selvom hun er en lille race er hun ikke gøende, og hun lære alt med det samme. Sit, dæk, stå, bliv, skulle kun vises to gange - Jeg har jo altid haft, Golden retriever, men Havaneseren er langt hurtigere at opdrage. - I Dansk Kennel Klub er den nr. 5 i 2012 over flest registered hunde....et stort hop fra 2011, men det kan jeg jo godt forstå....kunne godt ønske mig en mere ;-)

   Slet
 5. Dejlig hund du har fået, det er så rart med hund i huset, tror lige jeg går hen og klapper min i kurven. kan nu høre han kommer før mig...
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Henrik :-) Ja, et liv uden hund er svært at forestille sig...har også 2 Golden retriever, der dog er et par ældre damer - de enes dog fint med den lille Havaneser pige.

   Slet
 6. Nej hvor er hun dog dejlig, forstår godt din glæde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne - Hun er intet mindre end fuldkommen fantastisk..... :-)

   Slet